Mai de preț decât multe vrăbii!



,, Şi chiar perii din cap, toţi vă sunt număraţi. Deci să nu vă temeţi: voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii. "


                                     Luca 12:7



Mulți poate nu au luat seama la vrăbii. Mici, neînsemnate, fără de prea mare folos. Vietăți într-o lume mare. Totuși, însuși Dumnezeu este Cel care nu trece cu vederea  căderea niciunei din ele. Sunt numărate, catalogate și înregistrate de El. 


Mă gândeam la perii din cap. Nu avem nici o idee despre numărul lor exact. Câte au căzut și azi de dimineață după ce ți-ai făcut coafura.După fiecare duș..Totuși, însuși Dumnezeu ține și această evidență. Fără nici o greșeală. 


Cu atât mai mult, poartă de grijă omului. Pentru care a plătit un preț ENORM. Nu realizăm... A dat totul pentru a repara relația cu el. Singurul lui Fiu, pentru mine si pentru tine. A plătit pentru libertate.. Și a costat mai mult decât orice.


Ni se par lucruri banale. Și nu credem că Dumnezeu ar face așa ceva. Să ții cont de o biată pasăre... De niște fire de păr, pe care mulți nici nu le mai au. 


Am auzit un gând al unui mare om al lui Dumnezeu,care mi-a schimbat perspectivele..  ,, Hai să nu mai spunem probleme noastre MARI lui Dumnezeu, ci ar trebui să spunem probleme noastre, Dumnezeului nostru cel MARE. "


Avem un Dumnezeu mare, care este onorat în a fi implicat în viața noastră.. Indiferent cât de banală ni se pare câteodată. 


Să nu-L limităm. Să nu îi punem bariere. El poate totul. Și greu, dar și ușor. Și mult, dar și puțin. 

Postări populare