Crucea : Între nebunie și viață


„ Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării... ”

                                               1 Corinteni 1:18a

Crucea lui Hristos,și implicit salvarea pe care a adus-o lumii întregi este o nebunie...? Dar pentru cine? De ce?

Cunosc nenumărate cazuri care,se simt de-a dreptul zgâriate pe creier când aud pe cineva vorbind despre Dumnezeu,despre Biblie sau despre pocăință și sfințenie .Toate acestea le consideră o nebunie...

Ce am mai putea spune despre rețelele de socializare. Locurile unde tot mai mulți caută refugiu,dar concomitent se promovează o ignoranță fără precedent.Acolo e și mai simplu să eviți o discuție despre lucrurile menționate mai sus.E locul în care tot mai des se preferă dezmățul si cearta,egoismul,ura,răutatea,bârfă,și câte altele..

Dar m-am întrebat...cine poate considera crucea lui Hristos o nebunie?

E o nebunie pentru oamenii căror le mai place murdăria.Este logic  că un om care iubește dezordinea și mizeria, va fi sceptic,sau poate chiar să urască până la vrășmășie curățenia.Un om care găsește plăcere în adicții de tot felul ,în nebunii lumești,nu va vrea în viață ceva sfânt. E în opoziție..

Chiar și Biblia ne oferă un exemplu tare actual dar și dureros.. Odată venită Lumina (Hristos) în lume,oamenii au iubit mai mult bezna,pentru că faptele lor erau rele... Au renegat Lumina din pricina faptelor murdare de care nu au vrut să se dezlipească.

Apoi,mai este considerată nebunie de cei care sunt mult prea lipiți de acest Pământ. Pentru că recunoaștem că lumea este antagonică,și dușmănoasă lui Hristos..Deși,pentru ea s-a plătit un preț deosebit.Cei care sunt legați de lume,de obiceiuri lumești non-sens,nu prea pot să accepte puritatea și simplitatea promovată de Scriptură.Acestea două te fac să nu te lipești de Terra.

E o nebunie pentru mulți..Tot mai mulți,pe zi ce trece...

Dar un lucru rămâne în picioare până la sfârșit: Puterea care vine din jertfa Mântuitorului pe cruce,nu se va stinge.E acceași peste 2000 de ani.Și tot această putere va stârpi răul o dată pentru totdeauna,atunci când Dumnezeu va fi hotărât aceasta.

Până atunci,această cruce mai asteaptă mulți genunchi plecați.Cei care vor face acest lucru,vor primi putere...o viață nouă...noi perspective.O direcție și un drum..: SPRE VEȘNICII.

Fii înțelept amice.Încetează să te mai amăgești cu lucruri de nimic,oferite de lume.Nu te mai distra în mocirla lumii,plină de pofte nebunești și nesăbuință,de plăceri care durează o clipă și care te pot distruge pe veci.

Te rog..: ALEGE VIAȚA! Dar nu aceasta.Ci gândește-te că,și de ai trăi o mie de ani,pe lângă veșnicie,par doar un ,,negru sub unghie”...Ifim.

Caută să alergi grabnic la cruce..Acolo vei găsi viață...



 

Comentarii

Postări populare